top of page
DGROP_20150615_0813-bewerkt.jpg
FDG-wit-01.png

Algemene FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over , mocht jouw vraag er niet bijzitten neem dan contact op.

Ik ben geintreseerd in een fotoshoot, wat nu?

Hoelang duurt het voordat ik mijn foto's ontvang?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent! Door een berichtje te sturen of contact met mij op te nemen zullen we kijken naar welke pakket en welke datum je een fotoshoot zou willen doen. Zodra de datum gepland is zal ik de factuur naar je mailen.

Wat is je werkgebied?

Hoelang duurt het voordat ik mijn foto's ontvang?

Bij een zakelijke reportage, familie shoot, loveshoot  of zwangerschapshoot ontvang je de foto’s al binnen 14 werkdagen.

Bij een bruidsreportage ligt de levertijd iets hoger omdat er meerdere foto's worden geselecteerd en bewerkt en het afhankelijk is van de levertijd van het gekozen album

Mijn werkgebied is verspreid over heel Nederland en ik kom overal naartoe als je dat zou willen.

Ik reken vanaf Barneveld 0,35 cent per kilometer.

Stel het is echt heel erg slecht weer, wat te doen?

Doordat de meeste foto's buiten worden gemaakt zijn we afhankelijk van het weer. Bij erge regenbuien wordt de fotoshoot verplaats naar een andere dag. Bij een bruidsreportage zullen we altijd een binnen locatie als back up hebben om toch jullie samen vast te leggen.

Maak je back up van de foto's?

Na elke fotoshoot worden de foto's over gezet naar een harde schijf en een cloud. De foto's zullen twee jaar lang worden bewaart. 

Wanneer worden foto's gedeeld op social media?

Vooraf ga je akkoord met dat ik jullie foto's mag delen op social media. Natuurlijk zou ik dat super jammer vinden als je dit niet zou willen want ik ben trots op de beelden die ik maak. Geef dit van te voren aan.

bottom of page