top of page
DGROP_20220818_1368.jpg

Veel gestelde vragen

De veel gestelde vragen voor je op een rij

Ik ben geintreseerd in een fotoshoot, wat nu?

Hoelang duurt het voordat ik mijn foto's ontvang?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent! Door een berichtje te sturen of contact met mij op te nemen zullen we kijken naar welke pakket en welke datum je een fotoshoot zou willen doen. Zodra de datum gepland is zal ik de 50% factuur naar je e-mailen.

Wat is je werkgebied?

Hoelang duurt het voordat ik mijn foto's ontvang?

Bij een zakelijke reportage, familie shoot, loveshoot  of zwangerschapshoot ontvang je de foto’s al binnen 14 werkdagen.

Bij een bruidsreportage ligt de levertijd iets hoger omdat er meerdere foto's worden geselecteerd en bewerkt en het afhankelijk is van de levertijd van het gekozen album

Mijn werkgebied is verspreid over heel Nederland en ik kom overal naartoe als je dat zou willen.

Ik reken vanaf Barneveld 0,55 cent per kilometer.

Stel het is echt heel erg slecht weer, wat te doen?

Doordat de meeste foto's buiten worden gemaakt zijn we afhankelijk van het weer. Bij erge regenbuien wordt de fotoshoot verplaats naar een ander moment dat kan zijn later of op een andere dag. Bij een bruidsreportage zullen we samen kijken naar een mogelijke binnen locatie.

Maak je back up van de foto's?

Nadat de fotoshoot is geweest zorg ik ervoor dat de foto's worden gezet op een harde schijf.De foto's bewaar ik twee jaar. 

Ik wil de hele galerij kopen, krijg ik de foto in zwart- wit ook in kleur?

In de galerij maak ik voorbeelden hoe het eruit ziet om sommige beelden in zwart-wit te hebben. Als je de gehele galerij koopt dan krijge je de zwart-wit foto's ook in kleur aangeleverd.

Wanneer worden foto's gedeeld op social media?

Bij aflevering van de galerij zal ik je vragen of je het goed vindt dat ik een foto deel op mijn social media kanalen. Als je dit niet oké vindt dan ga ik daar uiteraard respectvol mee om. 

Mag de hond mee op de foto?

De hond mag zeker mee op de foto, leuk zelfs! Het zal een gezellige boel zijn tijdens de fotoshoot en we zullen er ook voor de hond een feestje van maken.

bottom of page