top of page

ZAKELIJKE RECENSIES

DGROP_20220212_0484.jpg

Wat zeggen klanten over Fotografie Debbie?

Debbie is een aardige fotograaf. Ze denkt mee over een leuke locatie en maakt dan ook concrete plannen. Tijdens de fotoshoot heeft ze oog voor detail en stelt leuke fotoplekjes voor. Daarnaast staat ze open voor eigen inbreng en wil daarin ook meedenken. De foto’s zijn prachtig bewerkt en zeker de moeite waard! Debbie is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een leuke fotograaf!

Elske 

DGROP_20201218_0183_edited.png

Zanne & Eduardo

Samenwerking met Debbie was prettig en verliep snel. Op de dag van de fotoshoot hield ze ons op de hoogte doormiddel van een selectie foto's doorsturen.

DGROP_20220129_0004.jpg

Rafealla & Kevin

Wat een resultaat! Debbie schiet hele gave en creatieve foto's, met mooie details van de omgeving. Voor de camera staan voelde voor ons best oncomfortabel. Maar Debbie laat dat ongemakelijke gevoel als sneeuw voor de zon verdwijnen, door haar spontaniteit en flinke dosis humor!

watermerk wit.PNG
DGROP_20210812_0647.jpg

Familie Moorman

Super leuke familie fotoshoot gehad bij Fotografie Debbie Gropsta. Heel ongedwongen en ze neemt echt de tijd voor je. Komt met leuke ideeën en luistert ook naar je eigen wensen. Kortom een hele leuke schoot waar prachtig foto’s het eind resultaat zijn. Heel erg blij mee! 

DGROP_20211105_0037.jpg

Meike en Abel

Het is gezellig om met Debbie op stap te gaan. Er is een ontspannen sfeer die ik tijdens een shoot belangrijk vindt. Ze legt de vreugde vast en maakt prachtige foto’s!

Zakelijke reviews

DGROP_20220127_0095.jpg

Voorbij Magazine

Debbie reageerde in de eerste plaats heel snel op ons verzoek. Daarbij was ze enthousiast en deed veel moeite (tijdens shoot wat voorbeelden doorsturen) om te checken of we op dezelfde lijn lagen. En als laatste meest belangrijkste, hebben we práchtige foto's ontvangen. Wij zullen haar zeker vaker vragen.

IMG_5535.jpg

Smaakidee

Debbie heeft meerdere opdrachten voor ons verzorgd. Van zowel food fotografie als fotografie van ons bedrijf. Foto's van onze medewerkers in actie en van onze zalen. Ook bevelen wij Debbie graag aan als het gaat om het vastleggen van feestelijke momenten! Een echte vakvrouw! 

17933765206781451.jpg

Van Jean Fashion

Super leuke fotoshoot gehad met Debbie! Ze stelt je op je gemak en is daarnaast ook nog heel gezellig.

#teamdebbie

_MG_8977.jpg

The Personalitea

Debbie heeft onze productfoto’s gemaakt: dit waren zowel sfeerbeelden als productfoto’s voor in de webshop. Aan de kwaliteit van de foto’s is Debbie’s oog voor detail te zien: zij bracht naast onze eigen ideeën creativiteit in de foto’s. Debbie is prettig om mee te communiceren en levert vakwerk af!

bottom of page